Voit maksaa tilauksesi Pastel Beauty -verkkokaupassa seuraavien maksutapojen kautta: Maksu pankkipainikkeilla, Maksut luottokorteilla, GSM-maksaminen, Neocard, Collector Lasku ja Osamaksu sekä PayPal.

Maksu pankkipainikkeilla

Voit valita minkä tahansa suomalaisen pankin maksupainikkeet, kuten Nordean, Osuuspankin, Säästöpankin, POP-pankin, Danske Bankin, Handelsbankenin, S-pankin, Ålandsbankenin ja LähiTapiola pankin maksupainikkeet.

Luotto- ja pankkikortit

Voit maksaa tilauksesi Visa-, Visa Debit-, Visa Electron-, MasterCard- ja Debit MasterCard -korteilla. Korttimaksaminen tapahtuu turvallisesti Netsin SSL-suojatulla maksulomakkeella. Kenelläkään ei ole pääsyä korttitietoihin eikä maksukortin tietoja tallenneta järjestelmiimme.

GSM-maksaminen

Maksaessasi GSM-maksamisen kautta, tuotteen summa peritään sinulta puhelinlaskussasi. Maksaminen tapahtuu soittamalla tiettyyn maksunumeroon. Voit ostaa GSM-maksulla yhdellä ostotapahtumalla korkeintaan 43,62 euron suuruisella summalla. Enimmillään asiakas voi ostaa gsm-maksuvaihtoehdolla kuukauden aikana korkeintaan n. 100 euron edestä. Ostoksia voi tehdä kännykkämaksamisella maksimissaan kaksi kappaletta päivässä

Neocard

Neocard 2.0 on kaupunkilaisen etukortti, joka tarjoaa vaihtelevia etuja useissa verkkokaupoissa, vaatekaupoissa ja kahviloissa. Neocardiin voidaan aktivoida maksuominaisuus, jolloin maksukortilla tehdyt ostokset laskutetaan kuukausittain sähköpostitse. Etukortti sisältää myös korottoman 250 euron luoton. Maksuajalta ei peritä korkoa eikä muita lisäkuluja.

Collector Lasku ja Osamaksu

  • Vähintään 20-vuotias
  • Laskutusmaksu 2,95€
  • Eräpäivä seuraavan kuukauden lopussa

Kun valitset maksutavaksi lasku- ja osamaksuvaihtoehdon, saat automaattisesti korotonta maksuaikaa seuraavan kuukauden viimeiseen päivään asti. Voit maksaa koko summan kerralla tai jakaa maksun pienempiin eriin. Laskut erääntyvät joka kuukauden viimeinen päivä, minkä johdosta voit saada jopa 60 päivää aikaa laskun maksamiseen. Laskuun lisätään 2,95 euron laskutusmaksu. Collector laskulla tai osamaksulla maksavan asiakkaan tulee olla vähintään 20-vuotias

Everyday Lasku ja Osamaksu

  • Vähintään 18-vuotias
  • Ei lisäkuluja
  • Eräpäivä seuraavan kuukauden lopussa

Everyday laskulla tai osamaksulla maksavan asiakkaan tulee olla vähintään 18-vuotias. Voit maksaa halutessasi ostoksen laskulla kerralla, jolloin saat 30-60 vuorokautta maksuaikaa ostoksellesi tai voit maksaa kätevästi luotolla kuukausierissä. Ei lisäkuluja, mikäli ostos maksetaan kokonaisuudessaan eräpäivään mennessä, todellinen vuosikorko tällöin on 0 %. Eräpäivä seuraavan kuukauden lopussa.

PayPal

PayPal tarjoaa helpon, turvallisen ja yleisesti suositun tavan maksaa ostoksesi netissä. Maksaminen on sinulle ilmaista, mutta rahan vastaanottamisesta PayPal perii aina pienen välityspalkkion. PayPallin avulla maksamiseen tarvitset vain PayPallille rekisteröimäsi sähköpostiosoitteen ja salasanan.