TOIMITUS

Tarjoamme ilmainen toimitus kaikkiin yli 25€ tilauksiin.

Lisäämme 1,99€ käsittelykulun kaikkiin toimituksiin. Käsittelykulut kattavat palvelumaksut sekä toimitus materiaalit.

Arvioitu toimitusaika on 3-5 arkipäivää. Juhlapyhinä toimitus voi kestää pidempään, riippuen eri alueista. 

Toimitusvaihtoehdot:

Posti Kirje : 2,99€ (ILMAINEN kaikkiin yli 25€ tilauksiin)

Arvioitu toimitusaika on 3-5 arkipäivää. Posti tuo tilauksesi haluamaasi osoitteeseen. Lähetys jaetaan ilmastoystävällisenä Posti Green-lähetyksenä postilaatikkoon/luukkuun tai lähimpään postiin, jos liian kookas.

Postipaketti : 4,99€ (ILMAINEN kaikkiin yli 40€ tilauksiin)

Nouto Postin pakettiautomaatista tai Postin toimipisteestä valintasi mukaan. Postin tiheä palveluverkosto sekä pitkät aukioloajat liikkeiden ja ostoskeskusten yhteydessä iltaisin ja viikonloppuisin varmistavat, että voit noutaa tilauksesi sinulle sopivaan aikaan. Kun lähetys saapuu, saat nouto-ohjeet tekstiviestillä. Yleinen toimitusaika Postipaketille on 2-3 arkipäivää. Joissakin harvoissa tapauksissa toimitus voi kestää pidempään, riippuen sijainnista.

Saat tilausvahvistuksen sähköpostiisi kun tilaus on toimitettu ja se sisältää seurantanumersi. Voit seurata tilauksesi kulkua Postin nettisivulla:

http://www.posti.fi/henkiloasiakkaat/lahetysten-seuranta/#/

Löydät seurantanumeron myös asiakastili-sivultasi. Emme ota vastuuta viivästyksistä, jotka johtuvat Postista. Ole hyvä ja ole yhteydessä Postin asiakaspalveluun numeroon 0200 71000 seurantanumerosi kera siinä tapauksessa, että tilaus on huomattavasti myöhästynyt.

Tilaukset yli 40€: ILMAINEN

Tilaukset alle 40€: 4,99€


Jälkitoimitus

Mikäli yksi tai useampi tuote on loppu varastostamme, lähetämme muut tuotteet normaaliin tapaan. Ilmoitamme sinulle sähköpostitse, mitkä tuotteet toimitetaan jälkitoimituksena ja kuinka kauan jälkitoimituksen saapumiseen voi kulua aikaa.

Jos et halua odottaa jälkitoimitusta, me joko tarjoamme sinulle henkilökohtaisen kuponkikoodin käytettäväksi seuraavan tilauksesi yhteydessä tai palautamme rahat pankkitilillesi. Jos valitset maksutavaksi laskun, vähennämme tämän summan laskulta.

 

PALAUTUKSET

Olemme pahoillamme kuullessamme, ettet ole tyytyväinen tilaukseesi ja haluat palauttaa sen. Jos haluat palauttaa tuotteen, ole hyvä ja ota meihin yhteyttä sähköpostitse osoitteeseen [email protected] ja kerro meille tilanteesi ja mitä tuotteita haluat palauttaa. Sinulla on 14 päivää aikaa palauttaa tuotteet tilauksen vastaanottamisen jälkeen. Palautuksen hinta on 3,99€. Kaikki tuotteet tulee palauttaa niiden alkuperäisessä kunnossa, käyttämättöminä ja avaamattomina. Jos palautettu tuote ei vastaa palautuksen vaatimuksia, meillä on oikeus olla hyvittämättä tuotetta sinulle.

Palautus Postin pakettiautomaatin kautta

Jos noudit tilaamasi tuotteet Postin pakettiautomaatista, voit myös palauttaa ne minkä tahansa pakettiautomaatin kautta saman lokerokoodin avulla. Kirjoita yhteystietosi (nimi ja puhelinnumero) pakettiin. Palautusosoitetta ei tarvitse kirjoittaa pakettiin. Vie paketti pakettiautomaattiin ja seuraa pakettiautomaatin ohjeita.

Jos olet menettänyt tilauksesi lokerokoodin, ole hyvä ja palauta paketti postin palvelupisteen kautta.

Palautus Postin palvelupisteen kautta

Voit palauttaa minkä tahansa tuotteen Postin palvelupisteen kautta, riippumatta sen vastaanottotavasta. Kiinnitä lähettämämme asiakaspalautuksen osoitelappu pakettiin tai kirjoita pakettiin palautustunnuksemme 865524.

Vie paketti postin palvelupisteeseen ja kerro Postin henkilökunnalle, että pakettisi on asiakaspalautus KV Cosmetics/Pastel Beauty-yritykselle.

Palautus Postin postilaatikon kautta (pienet tuotteet)

Kirjoita palautustunnuksemme 865524 ja palautusosoitteemme pakkaukseen:

KV Cosmetics
Asiakaspalautus
Lauranpolku 10B 37, 01360 Vantaa